Skins

Bara den mest kompletta serien någonsin.
Ser alla avsnitt nu för andra gången, var tre år sen sist, men jag vill redan se dom igen. Karaktärerna är så genomtänkta så att man känner igen sig själv med något i alla och skådespelara är helt fatastiska och övertygande. Varje avnitt är som en ny värld, där man får smaka på en av karaktärernas liv. Man får se allt från deras perspektiv och förstå hur de blev som de blev.

 
 
 
 
 
 

Hatkärlek till detta universum - internet

Det är så konstigt hur man kan fastna i att att tycka på länk efter länk efter länk och inte ens minnas vart man började eller hur man hamnade där. Men det är helt underbart på ett sätt för det är ju då man hittar de bästa bloggarna och sidorna. Som dett underbara inlägg . Däremot finns det så mycket som man skulle hinna göra istället. Som att göra alla de där härliga DIY som man hittar. Leva det där livet som man bara läser om på bloggarna eller i böckerna eller ser i serier...
 
"Och allderles utanför flyger hela livet förbi." - Jakob Hellman
 
 

Hermann Hesse

 

Läste nyss ut denna underbara tänkvärda bok om samanen Siddharta och hans eviga sökande och finnande.
 
Vill redan läsa den igen och verkligen tänka igenom och känna varje ord och mening. 
 
Så mysigt att en gubbe på tåget undrade vad jag läste och började diskutera denna bok med mig, och berättade om varför det var hans favoritbok. Önskar bara att jag hade varit lite mer i nuet då. För inte förens efteråt kom jag på exakt vad jag ville säga.

Bra start på sportlovet

Nu är jag snart på väg för att träffa Alma på Tullys för att fika. Vi hoppas kunna äta samma goda semla som vi åt för exakt år sedan med mandelmassa i grädden. Jag har träningsverk i hela magen från passet igår och det känns underbart!
 
Igår åkte också Ottilia och Karla hem efter en jättetrevlig helg tillsammans. Vi har pysslat, käkat nachos, snackat, lyssnat på deppmusik, mysmusik, ätit goda bruncher, vandrat runt i hela Stockholm, suttit fyra timmar på string med Sandrah och Sabina, testat massa fina kjolar, ätit festkorv, ätit cupcakes (semlecupcake!?), haft Pocahontas maraton, lekt med lasersvärd, kollat på Skins andra generationen och ätit kebab med Alma. Det har också skett en hel del huvudmassage och fotkliande. Ja det har varit eventfullt.
 
Här är lite bilder:
 
Dag 1
 
 
Dag 2



 
Dag 3

 


Dag 4



 
Dag 5



Skåningar...


Och plötsligt blev min säng en pysselstuga 

Lite vår i humöret och i själen

Shiit vad tiden bara går! Känns som det bara var igår jag sa att jag såg fram emot att sy korsetter, och nu har jag gjort två. Imorgon har jag två roliga prov på eftermiddagen efter varandra... Men! När de är klara ska jag hämta min käraste lilla skåning från centralen! Ottilia ska bo hos mig från tors-mån och sen kommer Karla också hit och stannar från fre-sön. Åh vad jag saknat mina små skåningar. 
 
Sen är det ju sportlov! Jag har bestämt mig för att stanna i stan och gå på museum och utställningar med lilla Ellinor och de andra som är hemma. Bland annat Liljevalchs vårsalong, åh så jag längtar att få vara turist och upptäcka och utförska i sin egen stad är något man lätt glömmer. 
 
Och sen är det vår!
 


Hehe jag har bara nålat bandkantningen på bilden men så fort jag får tid ska jag handkasta dom! 

Gonatt 🐫





känns mycket längre bort än vad det är

 
haha sorri :P

Jan Stenmark

 











Min skinnjacka har en luva, vad har du?










Förresten, jag har fått läsglasögon





Gotlandsweekend














Alla ❤️-dag

Imorgon firar jag alla hjärtans dag med mina fina vänner. För visst är vänskap den bästa typen av kärlek? Jag firar med samma som förra året fast denna gång utan Ellen (som är i Rom med sin pojkvän) och på en båt på väg till Gotland för att fira Linneas 18 års dag! Kan ni fatta! Och sen är det min tur... Känner mig ganska kluven. 




Paisly


Väntar på att litrreh ska sluta så att vi kan dra till friskis. Idag har varit underbart för vi har fått sy hela dagen! Varför kan inte alla dagar vara såhär? Wonderful wonderful wonderful! Jag är helt kär i mitt tyg vill bara köpa hela rullen och svepa mig in i den. Jag vill sy byxor, klänningar, toppar och allt i det.

Korsett

Idag blev jag klar med min korsett! Lite kul att både jag Sandrah, Sabina, Linnea och Krystian har samma tyg fast i olika färger, machy machy :p





Jag har ett vandrarhem

Denna vecka bor Sabina hos mig från sön-ons, och sedan Ellinor från ons-fre.

Sen i helgen åker jag till Gotland med Linnea, Sandrah och Sabina för att fira Linneas 18 års dag.

Nästa vecka kommer Ottilia på torsdag och stannar till måndag! Känns underbart att vara omringad av sånna godingar!! 
Är inte Sabinas smile det vackraste ni sett???


För du måste vara sjuk, sjuk sjuk sjuk. Du måste vara blind, blind blind blind. För du kan inte se när löven faller ner hur ful jag är.

Jag har lurat mig själv för många gånger nu, jag trodde kärlek som din var lätt att fånga nu.
Du måste vara blind för du kan inte se hur fel jag är.

hav, skog & ö

Vill bara säga att himmlen var otroligt fina nyenser av blå när jag satt på bussen påväg över lidingöbron. Typ nästan som på bilden fast med en siluett av skog och ett tunt täcke av is över vattnet.
bilden är tagen på Fårö, på "vårat" campingställe
 

Dags att börja igen?

Bild från förra året. Javet visst har jag grymma ansikts muskler. Borde bli skådis.
 
Hello!  Tänkte att det kanske var dags att göra ett nytt försök igen, sådär ett halvår sen senaste inlägget. Läste igenom hela min blogg igår och det faktiskt riktigt kul och konstigt att läsa sina gammla tankar och minnen. Saker som man inte alls tänker på eller tycker mera. Däremot ussh för alla de senaste depp inäggen. Verkar mest ha använt bloggen för att skriva av mig när jag inte varit på topp. Så mitt mål är att jag försöka ändra på det. Plus att jag verklingen vill träna på att skriva! För fy vad jag blivit dålig på det! Skriver bara sms och instacaptions... Just nu vill jag avsluta varje mening med en smiley istället för en punkt! ILLA!
 
Vad har jag att berätta just nu? Livet rullar! Har träffat helt otroligt fantastiska människor sen jag börjat på gymnasiet. Så jag antar att "ni" kommer att få se mycket av dom här (om jag lyckas uppdatera någon gång då och då). De är så inspirerande, galna, smarta, roliga och mysiga. Visste inte att jag älskade att kramas så mycket! Eller att bli naffsad på!? o.o
 
 
 
 
 

RSS 2.0