Glögg

Igår den fjärde advent hade jag min första glöggfest och jag tror nog det var väldigt lyckat! Det blev mycket varmt i pappas lilla lägenhet när den fylldes av fint folk med varma hjärtan. Note to self nästa gång: mer glögg, mer folk, tidigare datum.

Det känns lite som en dröm. Klockan bara plingar och det kommer nya strömmar människor. Hallen fylls av skor och jackor, folk tar för sig, lagar nudlar och folk klickar med nya människor. Det är glädje.

Dock är det också jobbigt att vara hostess jag känner väldigt mycket ansvar och önskar att folk kunde ta hand om sig själva bättre, men det ingår! Allt blir vad man gör det, och det är verkligen sant.

Här är några små stunder som jag lyckades fånga med min lilla pixliga mobilkamera




















Alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel




Snart är den näst sista terminen slut. Vet inte mer om jag känner mig känslolös eller fruktansvärt känslosam till allt. Jag tycker i alla fall inte så mycket om den jag är just nu. Trött på människor, trött på mig själv. Vill med bara gå i ide.

En hand i himelen, en hand nån annanstans.


 

Sorry för mjukporr, men för mig är bröst bara fettklumpar som är till för att mata bebisar man kanske får. Ville bara visa upp den slarviga tant bh:n och trosorna jag sydde någon gång i tvåan när det inte var lika mycket press o stress


Vad har jag gjort i skolan på sistone?








Julstämning

Jag tvekade ett tag att jag skulle känna någon julkänsla i år men nu är den äntligen här!
 
Förra helgen var det första advent och jag o kusinen Ellinor såg till att hålla fast vid vår släkttradition. Kinamat, mormor o morfar, morster o kusinerna samlade i eskilstuna. Där julklappsjakten oftast börjar. Trevligt vart det! Hittade ett gammalt kort från min födelsedag 2002 har jag för mig att det var. Ute i sommarstugan på Gotland <3
 
 
I tisdags hade vi decembermiddagen i skolan. Våra lärare är så söta! Men kompisarna förstås ännu sötare 
 
 
 
Denna helg har det varit fruktansvärt mycket jobb. Tors 8.5 timmar, fre 11 timmar och på lördagen efter 5 timmars sömn blev det 14 timmars jobb som hovis på julbordsbröllop. Har alltså fått äta julbord i mörkret bakom festen 3 dagar i rad, och haft fruktansvärt mycket ansvar och press på mig och det har varit så stressigt, men jag har hela tiden har jag haft Lirre vid min sida. Så tryggt och underbart. Bra att veta att man klarar av det också!
 
 
 
 
Och idag har vi skapat en ny familjetradition. Mammita nr 2 hade julmys hemma hos sig och hade ordnat det så fint och trevligt. Så härlig stämning var det. Blir tårögd av att ha så fina kloka snälla människor omkring mig. Avslutade dagen med att åka från den ena famlijen till den andra. Middag med Judit pappa och Alma i stan. Det kallar jag en riktigt bra andra advent.
 









 

 

Snart är det jullov och det bilr mycket att se fram emot. Ledighet! Att äntligen få sova brevid min fina pojke som jag har fått sakna på tok för länge, Ekarnas julfest och sist men inte minst min glögg! Ska blir riktigt spännande. På julafton är jag i Skåne och på nyår hittar jag på nått med mina fina kompisar.