den rosa

Träffade min fina vän Ottilia för några helger sedan på fika och häng på stan, och passade då på att be henne ta lite bilder på min nysydda jacka i rosa linne som jag äntligen blivit klar med. (Hon är ju en av de enda som får mig att känna mig bekväm framför en lins) Såsmåningom ska jackan få en matchande kjol till, men tänkte inte vänta med att slänga upp de bilderna som tagits! Ska bara flytta upp ärmsömmen lite när jag kan få tid till det men annars är jag toppenglad över den.

Är så pepp på alla mina tusen projekt som jag har just nu att jag får panik över vilken ände jag ska börja i. Tiden räcker inte till alla gamla och nya idéer som fås.










bebissjuk

Jag kan bara inte sluta sy bebiskläder. Det går så snabbt med overlock, och det finns ju så många olika roliga/fina tyger. Kommer verkligen skämma bort denna unge. Varje gång jag tänker: -detta blir det sista nu, så här jag redan börjat fundera över nästa grej...












ofiltrerat

Ursäkta röran, men här har vi lite ofilterade ogenomtänkta tankar. Just nu blir det inte bättre än så här.

Hösten är igång, Joel är tillbaka i Uppsala. Jag har råkat tvätta mina hörlurar i tvättmaskinen, men de funkar minst lika bra som innan. Det är helt galet nu efter valet i Sverige. Är besviken på människor. Även om många hade förväntat sig värre, så hoppades jag ändå någotstans att vi var bättre än så. Kan vi inte bara sluta skylla ifrån oss och våra lite medmänskliga? Politikerna med för den delen. Kan inte låta bli att känna att demokrstin känns hotad. Vill folk ärligt att vi ska sluta ha demokratier i världen? Ska vi än en gång glömma och göra om samma misstag igen (och igen och igen)? 

Har börjat sy på något nytt som fått ligga till sig i en påse på golvet ett tag nu. Något barbie blandat med Clara aktigt. Ska bli spännande att se resultatet.

Annars fortsätter det vanliga som vanligt. Jobbar och samlar på fina saker. Har börjat träna regelbundet (2-3ggr i veckan) och surprise surprise så mår jag mycket bra av det. Det är så viktigt för mig att hålla mig sysselsatt med pyssel, läsning och viktigast: träningen och det sociala. Får helt enkelt inte klaga om jag inte gör dessa grejer. Är helt och hållet vilse utan dessa grejer. Alltså kompisar, ni ska veta att jag tycker så mycket om er och önskar att vi sågs så mycket mer. Vill att ni ska förstå det. Trots att jag börjat suga på att ta initiativ. Hoppas allt blir bättre snart.