Okt

 
Lever som i månadsvis numera, så känns vettigast att uppdatera så. Som en liten sammanfattning i slutet av månaden när den blåst förbi.
 
Började oktober med ett besök på Fotografiska med min konstnärsmamma. Var helt emotionellt tömd men också inspirerad av flera fantastiska utställningar.
 
Har fått en fascination för blåmärkena jag får som ett resultat av min numera regelbundna klättring. Tycker dom är så fina. Kan sitta och småle åt dom.
 
Läste ut 1984 nu i månaden och fy vad bra den va. Tappade suget att ta mig an alla mina andra böcker som ligger på bunt och väntar på att få bli lästa i höst.
 
Glömde också bort att jag hade ett liv ett tag och stickade en tröja i sträck på två veckor. Är fortfarande helt tagen av att man kan omvandla en hög med garn till ett plagg??!!
 
Var i Linköping och kollade hur Ottilia bor. Det var SÅ MYSIGT. Var kan jag hitta ett kollektiv fullt av människor som hon som jag kan flytta in i? Letar febrilt.
 
Jag har även sytt mig ett par riktiga rutiga ullbyxor till mig och bara mig. Blev så nöjd med dom tillslut! Nu vill jag sy byxor! Massa ullbyxor som håller mig varm. Dessa kommer definitivt slitas flitigt.
 
Känns som mycket av det jag gör är en slags flykt från verkligheten. Men har gjort det så länge att det liksom blivit min verklighet (: och det kanske inte är något fel med det ändå? Såhär i slutet av månaden när man går igenom allt så är det ändå undanflykterna jag är mest nöjd med. Det är där jag hittar mitt riktig fokus. Tänk om jag kunde tämja mitt fokus lite bättre?  Mitt vilddjur till fokus.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
(null)
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)     
 
(null)
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0