mars/april polaroider





Små glada stunder fångade på bild för ett tag sedan. 


varmaste maj på 150 år

12:e augusti 2018

Här stod det för någon dag sen något fint och viktigt. Men det bestämmde sig blogg.se appen att den skulle radera, så här är ett försök till att minnas vad det stod. Ett försök till att leva mig in i de sista dagarna i maj.

Vi fick ingen vår i år. Sommaren bara vällde in från ingenstans. Det är konstigt att ingen gör det till en större grej.

Det ser kanske ut som jag bara hängt med min mamma på sistone men jag har haft annat för mig. Är bara inte lika bra på att dokumentera som jag brukade vara.

Någonting såhär ser dagarna ut









mamma




Faktiskt sjukt stokt över Tintinklänningen, och mamma. Det var en fin morsdagsöndag. 




dagar i maj

Min mamma är som en busig liten karaktär från de bästa sortens barnböcker (typ mumin) och jag hade aldrig velat uppfostras av någon annan.
 
Det är sån tur att hon finns när min kropp bara kolapslar i en enda röra från ingenstans, utan förvarning och bara vägrar i över en vecka. Något som verkar vilja hända någon gång varannan vår. 

Är iaf tillbaka på benen igen och de blir mindre skakiga för varje dag, men fasen vad kroppen är ett stort jävla mysterium ibland.





Här är alltså mamman i en liten bildseire dansandes i mitt senaste avslutade projekt på axlarna. Lär dröja tills den behövs påriktigt igen pga denna galna sommarvärme som bara vällde in från ingenstans över Sverige.