30:de mars 2014

Idag har jag varit en jättebra dag till att göra vad som helst. Istället har jag inte gjort någonting. Himmla jobbigt det här med sommartid, att bara förlora en timme sådär. Visst man får ju tillbaks den sen i vinter men ändå. Tydligen ska  30 pers dö i Sverige på grund av omställningen varje år. Trist tycker jag.

Här får ni några bilder på Alex Turner istället.










Det där med att romantisera vardagen

Underbart! 

Shit va igår bara flög förbi. Fredagar känns alltid så himmla stressiga på något sätt. Spelar ingen roll vad man plannerat, eller inte plannerat. Först stack jag tidigare från skolan för att jobba, sen stack jag tidigare från jobbet för att träffa William. 

Idag har varit en jättebra dag. En riktigt spontan dag, där jag bara levt i nuett och hoppat på det mesta. Det har varit en sån där dag där allt förstärks. Alla känslor känns extra mycket och allt smakar extra bra. Småsaker har gör mig jätteglad. Som att träffa ida på bussen, sol och lagom värme, frukost. Som om allt hänt i exakt rätt stund.



Vilka pärlor till vänner jag har. Ni gör min dag varje dag, och då menar jag inte bara Sabina, Krystian och Sandrah

Olika sortes lycka

Söta Linnea ville inte vara med.
Sabina, fokuserad på att trassla in mina hörlurar i min borste.
Sandrah försöker driva oss någon vart. Fina vänner helt enkelt.
Efter skolan såg jag en fin sommardag i Berlin på Moderna.

Jag och Ellinor var alltså på en utställning med konst från 1800- till 1900-talet.

Där är hon ju!
Och i kungstägården där vi tillslut hamnade var det vår på riktigt. Vet inte hur många gånger Ellinor fick höra om hur glad jag var, för vädret, vämen och allt.
Sen köpte jag min lycka genom en nececärr från 10-gruppen (och en lång mörkblå kofta samt ett par trosor). Dunderbra dag helt enkelt.

Blå sammet



Sydde klar min lilla blå sammetstop med matchande scrunchie idag. Tyg hittat hos mormor

Ida<33333

Äntligen är jag på samma sida som ida igen. Shit vad det händer grejer här på ön glömmer bort att det är som en annan värld. Saknar det nästan lite.

Våffeldagen

Idag har jag ätit våfflor i stora lass med grädde, banan, jordgubbar och oboypulver. Sandrah och Sabina var här och vi fick ett ryck och kollade på Lizzie Maguire filmen. Eller vi övertalade Sabina om att man var tvungen att ha sett den. Sedan sås jag och Sabina att det var himla fint och råsa ute så vi stack ut och invigde stutsmattan för i år, eller okej den står ute året om men jag minns inte senaste gången. Vi kom i alla fall på att det är jättekul!
 





Nästa projekt...





Den blå baddräkten







Shit vad naket. Och konstigt att ta bilder iklädd baddräkt inomhus, men rätt nöjd blev jag. Kom nu på att det dock ser lite ut som en graviditetsbaddräk. Kan iof bero på att det är jag som har den på mig.


Känslan av vår


Lyxfrukost med färska jordgubbar och grejer. Idag ska jag försöka få min badräkt utvärderad och hitta på något nytt kul att sy! Sen ska vi fira våffeldagen hos mig. 
 
Så skönt att komma hem till ett vår Stockholm. Knopparna är på god väg pch solen skiner. Vaknade till och med av fågelkvitter och sol! Underbart.

Gonatt

Mina bästa strumpor

Och scen från Submarine

På väg hem

Träningsverk på de konstigaste ställena på insidan av underarmarna, ljumskarna, överarmarna, ryggen, magen och i axlarna. Sen har jag hemskt ont i rumpa, handleder, nedre delen av ryggen, knäna och huvudet. Men jag är glad ändå! Har faktiskt åkt en del röda backar med bräda, så länge det inte är allt för isigt eller smalt går det super!
var tvungen att visa de senaste i samlingen
Glad pga toppen väder alla dar!
Så fin bakgrund




Lite dåliga mobilbilder






Mörbultad

Lyckas slå mig på de mest onödiga sätt exempelvis att slå i knät i knappliften varenda gång i början
Söt liten Beckis efter grym lektion med Anders. Känner mig bara säkrare och säkrare även fast jag ramlat både på ryggen och faceplantat så att hörlurarna dragit ut mobilen i snön. Hoppas den går att ladda nu ikväll...


Sol och ryggont






Sol idag och underbar förmiddag med grym åkning, känner mig äntligen som en med brädan. Bara för det då så har jag fått jätteont i ryggen hoppas det går över snart. Annars får jag åka ändå. Hur som helst var det så värt det om det beror på en av mina snygga vurpor.

Vemdalen

Nöjda småbröder, efter både frukost och lunch på gyllene måsen. Mådde så illa sen.

Så taggad i mitt ninjaunderställ

Söta lilla gudbarn 
Redo för barnbacken

Så nöjd. Helt otroligt bra snö! Tycker nog bäst om kvällsåkning. 

Nu ska jag nog knoppa. Börjar komma ikapp i mina serier, hade Mr Selfrige maraton i bilen på väg upp. Om man gillar Downtown Abbey är det verkligen värt att se! Gonatt

Din doft som stannar kvar i mitt hår






Herrkalsonger & damBH

Funderar ärligt på att kasta mig in i underklädesmarknaden och designa/tillverka söta underkläder. Det är så kul när man lär sig grunden att leka och experimentera med alla spetsar, modeller osv. och låta fantasin flöda fritt! Finns oändligt med varianter man kan göra!
Spetsar från röda tråden

Sydde dessa idag. Kul modell men inte så grymt snyggt sydda... Funderar på att slipa vidare på dem. Så underbart tyg som jag fick av söta rara underbara Ellinor! (Tygverket)
Detta söta lilla blommand från söders tyger har jag tänkt sy fast på nästa bh. Så som på mammas på bilden nedan. Så sött!

Åh för mycket ideer just nu och så lite tid! Får plannera allt bra nu!

Packelipackeli

Imorgon vid denna tiden kommer jag förmodligen ligga helt utslagen i en fjällsäng (vad det nu är) efter en hel dags kamp med bräda i backen. Imorgonbitti bär det av till Vemdalen för att åka bräda och skidor med familj och "gud"familjen. Underbart! fast lite ensamt för mig kanske. Har verkligen ett eget tempo.
 
Wille åkte hem för ca 2,6 h sedan och det känns väldigt ensamt här nu. Jag förstår inte vad som händer när vi är tillsammans för tiden går så fruktansvärt fort, och vi får ingentig gjort. Jag trivs nästan lite för bra med min panna mot han trygga bröst. (Ja det är från Lisa Ekdahls låt "I Tveksamhetens Tid")
 
Ja nu ska jag bara slänga ihop mina grejer i en ikea kasse pch kasta mig i sängs! Kanske slänger in ett till inlägg innan dess. Puss o 





Every little thing is going to be alright




Natten ger musiken djup och mening

I trappan ner från tredje våningen
du tar min hand i din, när dörren bakom slår igen

Och båda två går stumma, låtsas som om inte något hänt

Och den vackra jumna sommarkvällen som är nästan slut
Går sakta över i den stjärnklaraste natten och har ni tänkt att livet,
allting, hela världen är så vacker?

Där i mitten av en kyss som får dig att sväva över marken
bara slungar dig ur vardagen som släpar dig i backen

Jag känner smaken av din tunga när jag andas in

för dina kalla händer djupt under mitt varma skinn

Så länge rymnden är oändlig är jag alltid din, din

I staden där jag trodde att jag träffat alla
fick du mitt hjärta stanna

Och jag är så försiktigt och trevande kär
så jag säger inget om hur länge jag velat det här

för dina varma händer djupt under mitt kalla skinn

Kom tätt intill mig, jag vill höra dina svarta tankar
när världen tappar andan

Men vi är på låtsas
och jag är på låtsas
Och vi bara låtsas
Låtsas att stan lyser lila

Och det är helt okej med mig
att vi bara hittar på 



Underbara Anton Kristansson som sätter ord på mina tankar

Lite storm och bläckfisk

Idag har jag suttit i mörkret och pysslat med denna i stort set hela eftermiddagen/kvällen. Shit det borde vara förbjudet för mig att försöka rita för fy vad jag kan fasta! Timmarna bara rullar o mina stackars ögon svider, eftersom jag förstås glömt att ha glajorna på. Men kul att få lite uppdrag sådär! Det är faktiskt så att Sabinas bror ska tatuera sig och jag fick lov att rita inspirationsbild.Är rätt nöjd även om jag ångrar att jag började fylla i molnen.

Nu måste jag sova om jag ska kunna ta mig upp 6.30 för att tvätta håret. Kan inte bestämma mig vad som är värst, det eller somna med blött hår? Uhuh


Inspo












Lite inspirationsbilder från min tumblr
(www.lillablue.tumblr.com)


Badräkt på g





På rätt sida om okej

Igår var en mycket fin dag. Klungan är genialiska. Målar upp en galen,otroligtsjuktrolig men också tragisk bild av vårt samhälle. Då ställer frågor som man inte vet om de är djupa eller bara helt meningslösa. Som det mesta i livet om man tänker efter, tänker litegran att det är bara meningsfullt för att man är helt övertygad om att det är det, hajar ni?
 
 
 











Fina kvallitetsbilder från min fina mobil på: min skuttande glädjespridare Sabina, fin blå himmel som man själv får föreställa sig hur vacker den var, och en trött men ändå lika glad Sabina redo för att somna till gammal, charmig och nostalgisk spiderman från 2002.
 
Ja, jag bröt mitt sockerlöfte, men vi åt ju faktiskt ute för en gångs skull + lördag! Betyder inte att jag inte tar det serriöst nu.
 
Några favoritcitat från kvällen:
 
"Melon som är så gott! Men förbjuden på bio!?"
 
"Jag vill ha pulver i en annan form."
 
"Var det någon som sa häst?"
 
"Redan andra dagen har jag köpt en minigris"
 
"Men du som är så mycket ute i skogen, har du aldrig sett ett träd?"
 

Klungan

Snart ska jag på Klungan med Sabina, mamma och Per på Mosebacke. Känns underbart att bara sätta sig i ett rum med människor som har samma konstiga humor och skratta tillsammans tills man gråter. Vi får se om det lever upp till mina förväntningar! Spännande
 
Igår sov Sabina o Sandrah över. Vi kollade på "Återträffen" som vi sedan diskuterade med mamma, mycket blandade känslor och intressanta tankar.
 
Typisk frukost man får av mig om man sover över hos min mamma

Bild från gotland dagen innan linneas födelsedag

Klar med pappas linneskjorta





Entwined

Efter att ha läst Sabinas fina inlägg om idag känns det typ ovärt att försöka mig på att skriva något fyndigt och värt. Så kolla in hennes blogg om ni inte redan varit där, har ju så många följare själv haha!

http://midnattskaos.webblogg.se
 
Men det har i alla fall varit vår och sol. Så vi jagade solen tills vi satte oss ner mittemot slottet och dinglade med fötterna. Jag tittade på medans Sabina o Sandrah käkade sina underbara browniesar med mjukglass medan jag knaprade på mina cahewnötter. Jag har nämligen bestämt mig för att försöka sockerfasta (inspiration från lirre) till påsk. Får se hur det går.
 
 
 
 
Jo och såhär gick jag o Sabina ihop ett bra tag idag. Finfina var vi.
 


Tänk att man kan bli såhär fin på blid när man äter...? 

Fint väder, grå kläder




Tydligen är det rekordtidigt som vägarna nu ska soppas. Våren är här och det är så inspirerande, som tvåan! Vi har sytt och syr så roliga kläder nu. Är så taggad på underkläder, pilligt men det kan verkligen bli så fint. Är inte så nöjd med det första settet, men jag har lärt mig mycket och har många ideer. Idag har jag köpt klarblått spandextyg till en baddräkt och knappar till pappas (lite försenade) julklappsskjorta. Skönt att bli klar med projekt som legat länge. Känns som man blir några kilo lättare.

"Vaken? Ville bara säga att jag älskar dig."




These bras turning out mighty fine



So sorry guys

Beroende

Jag vill bara bo på ett ställe. Om jag gör det så träffar jag inte båda mina föräldrar lika mycket. Någon tar illa upp. Jag är så trött av att vara beroende av andra människor.

Förlåt idag har varit en superduper dag efter en löptur (jag vet, själv impad! Hatälsk till löpning) har jag har suttit med Sandrah o Lirre på cafe 60 i timmar o diskutert många småbitar av livet. Känns som vi kommet ett myrsteg närmare svaret.

Hör får ni Einstein och hans terapeut 



Buddha är himmla vis han






Vågigt slitet hår
Mussepigg
Söt sovande pojke
Bra fredag och lördag

Nu för mycket naturgodis och skins första generationen

Tillbaks från sportlov

Mysiga saker denna vecka: kanin, gino o styvfamilj, sy tantunderkläder med mina fina vänner och Step-pass med låtar som "lets have a kiki". Relativt bra start på veckan om man räknar bort extrem sömnbrist.



 
gino<333
 



Förlåt sandrah... Du får oliterärt döda mig nu...

Pärlor

Så snurra min jord igen
Radion spelar vår sång
Stockholm ligger öde och världen håller andan (vilken färg har själen?)
 
Snurra min jord igen 
För allt som vi drömmde en gång
Å allt som du gör blir till pärlor på min panna (vilken färg har själen älskling?)

Oblivion

Jag är så rädd för glömmska. Det är så mycket fint som jag inte minns och det gör mig så ledsen. Jag vill minnas allt. 








Och är det inte verklighet så drömmer jag...




RSS 2.0