Hemma

 

Aldrig har jag haft så mycket som händer i mitt liv på samma gång. Framtiden väntar på mig. Skriker och ropar på mig glatt där borta i horisonten, och behovet för att blicka bakåt och dom nostalgiska känslorna känns främmande. Vilken befrielse.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det är på pricken en månad sedan jag satte mig på flyget över Atlanten. Men all den tiden har behövts för att landa i allt.

 

Den trettionde maj lämnade jag bakom mig ett Santiago i karantän på väg mot vinter och det lilla liv jag/vi skapat där. Och den andra juni landade jag här. I gröna försommarsverige. "Hålla avstånd" och tvätta händerna Sverige, som nu nästan är helt som vanligt igen. 

 

Varje kväll snurrar det i huvudet på mig. Alla möjligheter och omöjligheter. Jag landade i ett litet kaos, men ett väldigt härligt sådant. Allt har vänts upp och ner, eller kanske snarare fallit på plats.  Vem hade kunnat tro att tjugotjugo skulle bli året som jag skulle bli vuxen på riktigt? Flytta hemifrån och börja plugga på den linjen, och gå i den riktningen som jag förhoppningsvis ska få följa kanske resten av mitt liv. Och sen fanns även jobbet kvar och ville ha mig tillbaka över sommaren. Tänkte kötta på så mycket jag kan och får, minus en vecka i Skåne med pappa. Allt detta fick jag komma tillbaka till.Tar sin tid att landa då. Justera och ställa om helt.

Jag ska alltså få bygga ett alldeles eget bo! Min största dröm dom senaste fem åren. Och jag kom in på Nyckelviksskolan!

 

I mitten och slutet av augusti ska allt detta ske på samma gång. Först kommer Lucas, sen börjar skolan och sen flyttar vi ihop i min lägenhet. Hur beskriver man en sån känsla? En sån lycka. En sån lättnad. Detta kommer vara så bra för mig.

 

Nu blickar jag framåt. Kanske första gången i mitt vuxna liv som jag verkligen vill och kan blicka framåt utan en massa jobbiga känslor. Kanske den största framgången av dom alla. Vilket år detta har varit för mig än så länge. 

 

(null)

 

(null)
 
(null)
 
(null) 
  (null)
     (null)
 
(null)
 
(null)     
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)     
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)         
 
(null)     
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Studenter, ljusa nätter, födelsedagar, parkhäng, grill och bad. Ärkeäkta svensk sommaridyll. Corona, Sweden is so not scared of you. 
 
 
 

RSS 2.0