Är på allmänt bra humör

Fick lust att skriva något trevligt och inspererande för det bara råkade bli en sån där dag. Har lust till att klä upp mig, piffa till mig. Har lust till allt som är pyssligt och aktivt: sy, rita, träna, springa, prommenera, lyssna på musik och små dansa och sprida glädje!!

Känner mig bara allmänt ganska så bra i kropp och knopp helt enkelt och vill hinna göra allt det där jag har lust med så länge det håller i sig. Hoppas jag kan lyckas smitta av er! Tror att det helt enkelt beror på att vi är på väg mot ljusare tider. Jag är bara född på fel ställe.


En liten uppdate om vad jag gjort:

Föra helgen fick jag en lugn helg. Precis vad jag behövde. Ladda batterierna. Bli ompysslad i det gråa vädret och bara hänga i soffan och sträck-se på archer med massa mys. Fångade även de små timmarna sol som var på lördagsmorgonen och det blev riktigt varmt på bänken i lä på sikvägen där jag satt tillsammans med Joel som läste medans jag ritade hans öra och småkrulliga hår. Det var fin fint.

Sooooooool, ser lite tveksam, nästan arg ut. Men jag är glad och möjligtvis kanske lite förvirrad och djupt i tankar. Älskar mina nya långa hängslepants och min randiga Calvin tröja.
tycker faktiskt väldigt mycke om denna lilla skitunge <3 även om hon kallar mig bajskorv

fick ett fint nytt gladögonfodral från Bryssel av mamma. Så nu kan jag äntligen slänga mitt gamla slitna och kanske börja använda mina glasögon lite mer och få lite mindre ont i huvudet. Har även läst en första diktsamling. Den var fin.
Har tagit rött kort och känner mig så pepp på att klättra och bli bättre pch starkare.
Och här är han min knäppa favoritperson! 

Ha en bra Valborg!!


A split mind






Fick för mig att gå all in igår på de 2 timmarna jag hängde på Almas studentskiva igårkväll med temat "de senaste hundra åren". Vem är då inte bättre att vara än någon så iconisk som Bowie. Så såhär såg jag ut och det var så värt det. Insikt: Man borde klä upp/ut sig oftare.

Vem bestämmer vad som är bra och inte?

Vad är ett problem och vad är påhitt? 




Fyra onödiga känslor:
Stress,
Ångest,
Avundsjuka,
Rädsla



April april























Det har varit varmare och det är vår. Ottilia har bott hos mig i en vecka nu på sitt påsklov och vi har pratat ikapp, vi har tagit långa promenader i staden, fått färg på kinderna, ätit gott, klämt ihop oss i ett badkarl, skrattat, haft jobbiga känslor tillsamans och varit starka tillsammans. Nu lever jag la vida broka... Närå, men det går åt mycket när man har kul, unnar sig och inte bryr sig.

Mycket men ändå lite har hänt. Jag har sagt upp mig från Delphi och slutar den 29:e juni. Jag har påbörjat en ansökan till nyckelvikskolan så det är bara att jobba på och välja ut arbetsproverna som är kvar. Just nu är det 44 dagar och 16,5 timmar kvar tills det ska vara inlämnat. Jag har även gjort en plan B Och ansökt kurserna: kreativt skrivande A 30hp, modevetenskap I 30hp och konstvetenskap A 30hp frågan är bara vilken ordning jag ska lägga dom i. Vill i stort sett alla lika mycket, men är mest rädd för att skriva och inte lyckas. Det är en riktig utmaning för mig. Att fylla på med vanlig kunskap från faktaböcker är lättare. Men jag vill vara modig för det är dags. Jag får inte mycket mer av mitt jobb än pengar och en sliten och stressad kropp. Visst jag trivs där och det är toppenbra pengar men jag har hållit ut länge nog och lärt mig så mycket jag kan. Behöver göra något som inspirerar mig nu.

Ser jättemycket fram emot sommaren med Joel. Planen är att vandra i Alperna och skapa fina minnen både där, i Skåne och på Gotland. Det är en stressig tid nu både för honom och för mig pch det känns så bra att ha något att se fram emot. Ljusare tider. Jag är trött på det dystra filtret som jag skapat och den lilla klumpen i magen. Kan det vara en känsla från förra året denna tid som spökar? Dags för den att dra, för jag är lycklig, jag är trygg och jag är älskad.



RSS 2.0