burlyclub

 
 
 
 
 
Vill alltid gå klädd i paljett, det är en sån härlig känsla att få glittra. Förra helgen fick jag chansen att göra det när jag var på burlesqueklubb och såg Märta samt några fler häftiga artister uppträda. Wow vilken stämning! Så många olika fantastiska kroppar som artisterna visar upp och alla applåder och uppmuntrande rop de får. Detta är källan till att boosta sitt självförtroende och självkänsla, samt bli av med sina komplex för man blir bara glad och pepp.
 

kreativa hets NOVEMBER

Har läst så mycket i tjocka Ken Follett böcker på engelska att jag nyss ville stava kreativa med C så som jag brukade göra när jag var 5 och precis hade kommit hem till Sverige efter 5 år i en internationell engelsk skola. 
Detta är resultatet av att jag sakta men säkert försöker vänja mig av vid det ohälsosamma instagramberoendet. Det har resulterat i att jag fått tusentals boksidor lästa istället.

Förutom att jag plockat upp böcker seriöst igen så flyter livet på precis som vanligt. Försöker förbättra mina rutiner och klara mig själv så gott jag kan. Inte stressa varken över det som är jobbigt eller kul. Ligger ofta och skakar av stress över allt jag vill hinna göra innan december är slut. Detta måste sluta.

Jag jobbar och jag stickar (klart ofärdiga projekt som fått ligga till sig ett tag), jag gosar katt (har fått ha henne för mig själv en hel vecka medans mamma var i Thailand), jag klipper tyg och syr (stora kuddar att ha i min säng så jag inte åker ner i glipa mellan sängen och väggen/ julklappar), jag köper tropisk frukt och längtar efter varmare väder trots att jag trivs himla bra i mina vinterkläder. 

Det roligaste by far är dock att äntligen äntligen kommit en bra bit på mitt kappprojekt tack vare min faktiska kollegas hjälp och tips.❤ Är henne ärligt evigt tacksam. Trots att hon bidrar till att jag köper upp alla mina pengar på de finaste tyger vi har. Jag längtar så mycket att få visa min färdiga kappa. Faktiskt den första jag någonsin sytt insåg jag nu.

Här har vi de senaste från kamerarullen:




Alltså!! Inspiration till nästa babyplagg.