senaste vardagarna

Idag är det riktig svensk sommar igen. Neråt 15 grader, regnskurar och mulet. Riktigt pyssel och teväder. Det har ju varit så varmt på senaste tiden att man nästan glömt hur det känns att frysa. Det känns bra att frysa. Trivs.

Igår var det premiär för Almas nya lägenhet i Hornstull. Shit vad avis jag blir. Den var så mysig och välplanerad. En riktig drömlägenhet skulle jag säga. Är väl bara att börja spara för resten av mitt liv... Känns bra att ha henne hemma igen och jag ser fram emot att få träffa henne mera. En sån solstråle hon är. Känns helt rätt att hon valt knallgul som hennes detaljfärg i hemmet.

Förra veckan var det Pride och jag blir så rörd av alla som är med och visar att de står för att all kärlek är bra kärlek samt att man ska få vara den man är. Viktigt och tungt med dom som gick i början med förtejpade munnar och skyltar textade: "Vi går för dom som inte kan". Det är ju ändå så att det fortfarande är olagligt i extremt många länder i världen att älska dom man vill. Vilket är lätt att glömma när vi ändå kommit så långt som vi har här i Sverige. Är stolt över mamma som jobbade som volontär under prideveckan. 

Idag i regnet kom även alla valskyltar upp. Najs att bo på Lidingö och få Moderater, kristdemokrater och SD:are upptryckt rakt i fejset.

Nu tänkte jag gå och vara nostalgisk genom att göra det tunga jobbet att rensa mitt rum här hos mamma, för attsing vad mycket skit jag samlat på mig i mitt liv.  

Lite random från kamerarullen:
Tävla pappa köpt i Myanmar som hänger fint på väggen i Skånerummet

Gav bort de förra turkosa strumporna jag gjorde till mormor så jobbar på en ny uppsättning. Samt läser Bröderna Lejonhjärta illustrerad av Jesper Waldersten

Det enda man velat äta de senaste veckorna

Sjukt fin sidenviskos som jag klurat på vad det ska få bli.

Vackraste rosorna jag någonsin sett fanns i alla butiker under pride



<3 


Sankt Paulsgatan 3 å vad jag älskar att gå där och drömma om att köpa tyger för 1000-lappar per meter 

En liten simpel klänning jag blivit tvungen att sy mig i denna värme.

En annan simpel klänning jag impulsköpte tyg till pga plötslig förälskelse (Älskar denna modell kopierad från mammas strandklänning från Singapore sent 90 tal). Här har vi en typisk kl 2 på natten selfie pga sorgen av att tvätta bort lyckade ögonbryn.













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback