Intensiv kompisvecka

 

Skönt att vara hemma i Sverige och Stockholm igen, Stockholm den lilla staden nära naturen — klipporna som går ner  i det stilla Östersjön där solnedgången, med guldkantade moln, speglar sig i havet. Ge mig bara lite färskpotatis, sill och annan svensk sommarmat så är jag hur nöjd som helst!

 

Vårt bagage är fortfarande fast i London och jag vet inte om jag vågar tro på att det någonsin kommer tillbaka till mig. Eftersom jag inte riktigt vill åka ner till Skåne med en halvtom väska riktigt än, så passar jag på att fylla dessa vardagar med dom jag älskar som mest från Stockholm. 

 

I förrgår hade jag brygghäng med Wille (som fick måsfågelbajs på byxan). Han berättade om allt om Bråvalla och jag allt om USA roadtrippen. Senare mötte vi upp Sandrah, Dennis, Lydia och hennes underbara kompis från Singapore/Kina, åt middag och satt på kaffe 60 tills det stängde.

 

Igår var jag på bio och såg 22 jump street med Ellinor och Sandrah. Passade perfekt för mig som ville fly från verkligheten ett tag att se en sån underbart fjantig komedi.

 

Idag vaknade jag upp hos min lilla sjuka pojkvän William, satt och åt brunch ute och myste i åskan, åkte till Täby för att sedan bli hämtad av Brette (som stålt visar upp sitt körkort!!). På vägen hämtade vi upp edan hänga Dennis och sedan fick vi sandrah att ansluta sig till oss. Trevlig och lungn kväll! Saknar dock resten av gänget :(

 

 





Kommentarer
Postat av: Ellinor

Vackert du beskriver vårt lilla stockholm :)

2014-07-03 @ 14:10:52
URL: http://zetacheeta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0