Linneskjorta till Joel

ville typ bara visa att jag sytt ännu en skjorta! En lite kraglös linneskjorta till Joel som jag är mycket nöjd med! Har inte använt någon overlock faktiskt. Det är första gången jag prövar på det. Jag hade aningen lite sömsmån, men det gick bra tillslut! Ville ha en fin bild med honom i den (eftersom den sitter så bra på honom) tillsammans med mig i hängslekjolen, men det blev inte av så här får ni den på mig istället. 

 

 
 

Svensk sommar osv...

Jag är så sjukt sockerberoende igen. Tanken socker finns konstant i mina tankar och detta är ett bevis på att inga av mina rutiner är i chack. Är otränad (märktes extra tydligt när jag var och klättra här om dagen och dog innan jag kommit upp för halva väggen) plus jag är trött konstant. Det är faktiskt inte såhär jag vill att min sommar ska va! Men jag måste förstås tillåta det hända ibland. Hursomhelst. Har varit en sväng i Skåne och firat en nybliven  stundet som ligger mig mycket nära hjärtat. Det har varit midsommar. En ganska värdelös högtid om ni frågar mig, men vi gjorde det så trevligt vi bara kunde här hemma och pratade om förintelsen, skolsystemet och annat sånt som är viktigt. Har även spontanköpt gröna kortet och gick på sum 41 med Daniel härom veckan. Underbart var det. Det är sånna här konserter som är värda att gå på. Nostalgiska emo/rockband som har små moschpits och massa power. Och så lite kattbilder på det. Kattbajs och annat smånajs ska som inte kostar pengar är vardag nuförtiden <3

\n

 

\n
\n
 
\n
\n
 
\n
\n
 
\n
\n
 
\n
\n
 
\n
\n
 
\n
\n
 
\n
\n
 
\n
\n
 
\n
\n
 
\n
\n
 
\n
\n
 
\n
\n
 
\n
\n
 
\n
\n
 


Senaste tiden

På senaste tiden har det ändå hänt en del. Det har flyttat in en katt hos min mamma. En riktigt busig en som älskar att bita i Joels tår, - han och jag har återförenats efter över tre månader utan varandra. Jag har träffat Linnea, som jag är så stolt över för hon är så sjukt duktigt på det hon gör. Och jag har sytt färdigt en skjorta till en fin vän. Ett projekt som pågått på tok för länge.

\n

 

\n
\n
 
\n
\n
 
\n
\n
 
\n
\n
 
\n
\n
 
\n
\n
 
\n
\n
 


Opaler och drömmar om bättre tider

Om jag någon gång gifter mig, eller bara bestämmer mig för att jag är värd/ har råd meden ganska dyr ring då kommer det vara denna (första bilden längre ner) som får pryda mitt finger, eller något liknande.

 

Har följt detta smyckeskonto (wwake) ett tag och jag avgudar allt de gör med opaler, diamanter, safirer och andra blå stenar. Speciellt deras ringar och örhängen. Örhänget med en stor opal och två mindre stenar som ser ut som en liten stjärnkonstalation har jag lagt i varukorgen flera gånger...

 

För övrigt ligger jag i min säng med feber och verk i hela kroppen. Något jag gjort de senaste dagarna. Fick till och med sälja min Håkan-biljett igår :,( Har helt enkelt åkt på influensa sådär lagom till sommaren. Det är därför jag ligger och drömmer om bättre tider och lägger upp såna här saker. Hoppas mina kompisar mår bättre!