The Hives

 
 
 
 
 
Hade en grymt kul kväll med Sabina igår på grönan där all min sista energi från veckan gick till att dansa med The Hives. Underbart kul kosert! vilka ruttisar de är och vilken kontroll de har över sin publik. Riktiga showmänniskor. Går inte att inte dansa! Underbart bevis på det är att Pelle får hela pubiken att sätta sig ner. Inte många som klarar av det.
 

Utmaning 5k

Här om dan tog jag emot utmaningen om att springa 5km på 25 min till första månaden på sommaren. Straffet blir annars att William släpar med mig två mil...
 
Jag har det dock inte så farlig gämfört med Wille ponken som tydligen ska klara av att simma en mil tills dess. Hehe
 
Igår var min andra träningsdag och på schemat stod det intervall. Underbart!
 
Jag och sandrah firade med att proppa i oss detta
 
Heter det brownies för att de är bruna?
-Sandrah Carlqvist
 
 

Hej från fjärillshuset









Fredag

Idag är det en fredag igen och det enda jag har gjort är att sitta och läsa min engelskabok på min entreprenörlektion, som för övrigt är min enda fredaglektion. Jo det har också blivit lite av en grej av mig och Sandrah att sitta kvar i matsalen sist och prata om allt mellan himmel och jord. Undrar hur länge man kan sitta tills man blir utskickad?
 
Hade sett så mycket fram emot att få stå och bli kramad på Markus Krunegårds konsert på Grönan ikväll, jag var till och med lite stolt över att lyckats få med Wille på Krunis, men det blev inte av. Istället får jag stå brevid Ida och Axel och se på när de kramas. Inte vad jag tänkt, men det blir nog mycket fint och mysigt ändå! De drar också med någon Fanny tjej som jag väll får lära känna istället. Kanske till och med blir så att jag ändå får somna skedandes med honnom, vi får se! Livet är spontant, impulsivt och jag vet aldrig om jag har på mig tilräckligt varma/svala kläder. Har också dragit på mig en brutal hosta som inte verkar vilja gå över innan jag hostat upp mina lungor.
 
Invigde dessutom mina svarta(allderles för ovant tajta)jeans idag, och en ny tröja, som jag är helt hundra kommer bli en favorit
Det kanske också är dags att klippa sig, frångan är bara var? Hur?
 
203:e inägget sen jag började blogga igen i februari, knäppt så mycket strunt jag pallar skriva.

Svartvitt








Stockholm är mjölkvitt från dimma varje morgon och jag köper bara svart. 

Allt är egentligen kolsvart men ser himla grått ut på bilderna...


Helg

 







Denna helgen började efter en långsam och inte så givande enteprenörlektion. Vilken tur att jag och sandrah har den fina förmågan att göra allt kul. Blev en blandad fredag med mycket känslor och missförstånd, fläng och tjo, för min del. Skulle somnat brevid min syssling Elin men det blev brevid min bästa mysarkompis Sabina. Vad skulle jag göra utan henne?
 
På  lördag mötte vi upp ett gäng (Sandrah, Ellinor och Elin) och fick en efterlängtad brunch på café string. Köpte nytt kavajtyg till mig från Ellen på tygverket. Mycket nöjd drog jag med mig Elin hem. Tillsammans prommenerade vi långsamt runt på Lidingö medans vi diskuterade livet. Till sist var det bara jag kvar och jag satt länge på en brygga. Jag blundade och hörde på vattnet när klucka, samtidigt som saker föll på plats och livet mycket långsamt redde ut sig igen utan några förlåt.
 
Idag (söndag) har jag röstat mitt första val. Vissa kommer tycker jag gjorde rätt andra kommer tycka jag gjort fel. Blev det rätt? Blir allt bättre nu? 
 
Det enda jag vet säkert är att det är mycket läskigt att SD är tredje störst. Vart är vi på väg? Vart kommer det att sluta?
 
 

Take me out tonight, because I want to see people and I want to see life. Take me anywhere I don't care, I don't care

Driving in you car, 
I never never want to go home, 
Because I haven't got one.
 
[...]
 
And if a double decker buss crashes in to us,
To die by your side is such a heavenly way to die.
 
And if a ten ton truck kills the both of us,
To die by your side well the pleasure the privilege is mine.
 


Så länge jag vet att jag är på väg mot NÅGOT är jag okej

Älskad?

Det är knäppt hur viktigt det är att bli älskad

What's broken can't always be fixed, but whats fixed will always be broken




Jag skäms för mina prioriteringar ibland. Gonatt 

(Sorgligt med 9/11)

Imorgon är det onsdag, eller ja om 12min







Jag längtar till morgondagens frukost och enda lektion som är skrädderi. Då får jag sy färdigt min andra ärmfåll <3 

En sak bara, snälla låt mig bli en frisk fisk så att jag kan få träna och vara gladis. Kanske är svårt när man bara låter sig själv sova 7timmar varje natt

You put your arms around me



Now please 

De spelade Snook

Idag är det söndag. En läxdag och en bli frisk dag. Igår var det lördag och jag jobbade i 14 timmar varav nio med Sandrah. Bland de segaste passenpå länge, men med ett bra team. I fredags fick jag en skejtboard (tack!!) av mina fina och jag fick äntligen ge presenter till resten av sommafödelsedagsbarnen. Jag fick också gå ut och dansa till Mister Cool ,bland annat, med många favoritmänniskor och då och då bli pussad i ögat av en fin och full Wille.












V.36 2014

Denna vecka har varit som vilken skolvecka som helst, sytt, haft Svenska, haft engelska, Religon med Jörgen, tradition och utveckling, studenten kommer närmare osv... Det som kanske skiljer ut den från andra veckor:
 
Var på spontanbio med mamma och såg Woody Allens nya film "Magic in the Moonlight". Mysig film det där.
 
Har haft partiledardebatt med representanter från alla ungdomsförbund i vår skola. Stämmningen var helt crazy och det var uppenbart vilka som ägde ut vilka. *host* rödgröna *host* SD *host*.
 
Wille gjorde mig sällskap en kväll eftersom det är trots allt min ensamma vecka hos mamma. Hittade en servett som jag pussat på från Valborg nu när jag var hemma hos honom.
 
Det har varit väldigt fint väder för att vara september och jag har passat på att vara barbent varje dag eftersom det kan vara sista sommarveckan.
 
Jag har piercat min ena helix, vilket kanske låter jättespexigt, men det är bara högst upp på örat i brosket. Något som jag ändå velat göra fruktansvärt länge.
 
Sen har jag fått ett galet sockerpaket av min kanske äldsta kompis från Belgien. Perfekt tajming till min sockerlösa månad.
 













En kavaj med foder in progress

Två veckor har gått och jag har påbörjat min första fodrade kavaj, som pappa får äran att få. Än så länge går det bra och det är faktiskt riktigt kul! Denna vecka har jag sytt klart alla fickor och påbörjat det mesta andra. Hoppas på att bli klar nästa vecka så att jag kan ge den till honom när jag flyttar dit igen.







RSS 2.0