Vardag -> Var dag

Förutom att ha varit på Patti smithkonsert så är typ detta vad jag har gjort på senaste tiden: varit på ikea med joel och hjälpt köpa säng och möbler till hans rum i Uppsala. Sett Totoro på rålis utomhusbio. Försökt lära katten att gå på toa. Hängt på oljebaren med min mor och hennes kollegor för att se Matilda Gratte spela. pluggatpluggatpluggat matte 2 (som för övrigt dödar mig långsamt av förvirring och uttråkning). Ätit lunch på skolgården i solen. Samt Träffat krystian på Falloumi för att catchaup och lämna över mina modevetenskapsböcker.

 
Alltså: vardagen består till mestadels av urtråkigt plugg, med försök till att varva med kul kompisträffar och andra billiga aktiviteter #fattigstudent (jaa jag tar de jobbpass jag kan få som inte kommer i vägen för mitt plugg)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Patti På grönan

Ändå en av de coolaste 70åringarna jag vet. Vilken röst och vilken energi.

 

 
 
 

Trgrdn

Var på Trägården för några helger sen med Joel, Daniel, min bror, hans tjej och några fler. Har haft en ganska chill sensommar med enkla okrävande kompisträffar. Men sommaren tog lite gran slut på ett sätt eftersom jag har börjat plugga komvux matte och samhälle, det var dags att göra slut på det konstiga beteendet att bara drivit runt planlöst så som jag gjort sen jag kom hem från stora resan. Äntligen gör jag något som driver livshjulet framåt igen. Så allt flyter på typ som det ska ifall det var någon som undra. Det enda som inte riktigt är med mig är inspirationen för att teckna och skriva. Men det har den ju inte varit på ett bra tag iof...

 

 
 
 
 
 
 

Några andra snaps från veckan på gotland

Här är några fler bilder från den där veckan på Gotland. Jupp.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

min födelsedagsvecka på gotland i polaroider

 








 

 

 


</div

hos mormor och morfar

Det blev mycket familj och släkt denna sommar, men de är viktigt. Var en sväng i Eskilstuna dagarna före min födelsedag och hälsade på mormor och morfar, med bröder och mamma. Har så många fina minnen i det där i huset med dom. Tog mitt första dopp för i sommar i Mälaren där och det var så härligt. Ska aldrig sluta bada, det är något jag kommer ångra annars.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0