V.48 2014

På söndag är det första advent så jag har försökt göra det så juligt som möjligt! I måndags var vi på nordiska och fick lära oss allt om 1800talet. Sandrah träffade en banankompis på tuben och på vägen hem såg jag den mycket fina crescent måne.

I onsdags var jag på SACO mässan för att försöka få en lite bättre bild av vad jag vill göra med mitt liv, vet inte hur mycket det hjälpte. Det var trevligt i alla fall. Efter det var jag barnvakt. Förutom det har jag kommit väldigt långt på min kavaj! Nästa vecka blir jag nog äntligen klar.























Projektarbete

Vi har ju börjat så smått med projektarbetet. Mitt examensprojekt. Det som ska visa vad jag har lärt mig de tre åren på gymnasiet. Det som jag vill ska visa mig vem jag är. Det ska vara blått, med fickor och antingen för min kropp eller för mitt inre. Kanske spegla lite min personlighet, min stil och mitt liv. Såhär tänker jag:

















Va på fest och jobba på fest







I fredag var jag och sandrah aliens på Sandrahs kompis Tamalis fyra-veckor-efter-halloweenfest. Jättekul kväll! Tror nog att jag och sandrah verkligen är ett bra party team. Vi blir som en, fyller i varandras meningar drar ut varandra på dansgolvet, trissar upp och håller varandra igång. Blir väldigt nyfiken på vad andra tänker när vi håller ihop som om vi var ihoplimmade. Skön stämning var det och trevliga människor! 

Igår, fredags checkade jag av ännu ett jobbpass på söder. Lite halvbakis Men ganska glad knattade jag mig dit. Som vanligt hade jag ingen aning om vad det var för tillställning, vilka jag skulle jobba med eller när jag skulle sluta. Men det blev en glad överraskning när jag fick vara med i ett väldigt bra team där Dessi ingick! Och att det var en femtiårsfest med Oskarsgalan tema och riktigt sköna människor var också ett plus. 

Och nu är det dags att vända tillbaka på dygnet för ännu en skolvecka!






Bio med bror

Igår var jag på Mockingjay med Emanuel. Det var väll så bra som den kunde va. Mycket långsam men känslosam. Innan tog vi och testade pizza guys kända pepperoni med cheese crust. Det knäppaste jag ätit. Så fettigt gott, men efteråt kändes det som man ätit en deg. Har en himmla trevlig, omtänksam och fin bror när man kommer innanför hans skal.






Senaste veckorna

Har jag...
Varit och sett boyhood på bio. Superfin och med ett toppen soundtrack, verkligen en Clara film. Jag har också bråkat med mamma, tränat, jobbat (och levt lite på kakor), träffat min pojke, klättrat med Ida och Wille, börjat på gymnasiearbetet, sytt på jackan till mig och ja det är det. Hoppas kunna visa upp den kanske redan nästa vecka. Har sytt innerfickor idag! Egentligen inte så mycket att skryta om men så är det ibland, så länge det rullar!
 
En får ju göra sitt bästa med att försöka hålla sig sysselsatt och mysig med trevliga människor som håller humöret uppe vid denna tiden. 
 
Har bokat in flera arbetspass till jul så jag kommer ha ganska fullt upp tills då. Efter jullovet är det 9 veckors praktik med sportlov emellan. Det kommer nog bli tufft eftersom jag jobbar från 9-5 mån-fre. Hur ska jag kunna klämma in svenska, engelska, träning och kompisar då? Vi får se. Just precis nu känns det inte jääättelockande. 
 
Nu ska jag ta och klämma ur mig 330 ord till i min engelska uppsats.
 


Omedveten matchning

Omedveten matchning 2
Fuck yeah 

I måndags var det 10 mån för mig o Wille <3
Gul kiwi är bäst. Frukt och träning för att skjuta upp förkydningen som lurar i nacken på'en...


Farsdag

Gör en vecka och tre dagar sedan var det fars dag och såhär såg det ut när far fick fika Kardemummakaka





Haha du får en halv sån här bit, det är min kaka!



Och dom säger att stan har blivit tyst och ful och öde, älskling

En november onsdag och jag var klar först med kjolprovet. Vet inte om det är en bra sak..? Modellen är i alla fall väldigt söt så funderar på att göra en sån till mig med, lite 60 tal.

Igår började jag kolla på en skitläskig police serie som heter "line of duties" med pappa, vilket gjorde att jag nästan inte kunde somna. Satt också och diskuterade min framtid, vad sjutton ska jag göra? Har Inte så mycket mer att säga. Snart är det helg. Vad ska jag hitta på då? Låtsas plugga och flytta till mamma typ.








Vad har jag ätit på sista tiden?

Tänkte att detta kunde vara lite inspirerande om man är trött på samma gamla grejer och behöver lite nya idéer. Har ätit så mycket gott på senaste tiden som jag dokumenterat. Så om det inte är kul för er är det bra för mig att kolla tillbaka på när jag behöver ideer på mat!

Tomatsoppa med feta och keso så värt och lätt efter springtur
Vaknade ensam hemma med Emanuel, fick ett ryck och gjorde scones åt oss
Wallenbergare med potatisgratäng så gott och svenskt
Ensam vecka hos pappa blir det ofta tortelini
... Och halomi med aubergine
Bästa brunchen med bästa mangon
Lax och fetaburgare med bacon och rucola 
God frukost/brunch igen
Laxpata rester, detta är min favoriträtt men den ser nog minst aptitlig ut av alla
Danskt rågbröd mmmm

Köttbiff med kapris och rödbetor, stekt potatis med persilja och gratinerad broccoli var dagens middag. Pappa har tydligen läst att forskning bevisat att broccoli hjälper mot Asperger? What?

Halloween helgen



Vi säger att de var helg redan på torsdag då jag tog en frisk prommenad med pappa på för att rensa tankar och hitta själen. Avslutade dagen med en lättnad wille som tillslut träffat min pappa på middag! Mycket trevligt.


Var på Boda(Borg)boo i fredags med Wille, hans systrar mamma och mormor. Fick träffa tävlingsgalna William och det slutade för mig med många blåmärken och bulor. Vi blev alla fruktansvärt skrämda ett par gånger i slutet. Tror det var för att skådisarna blev irriterade på att jag skrattade åt dom. Det är min skyddarefleks för att få mig att tro att jag inte är rädd. Det slutade med seger för lag mig, William och Paulina med tolv stämplar.


Ett av spökena ville följa med hem till Stockholm


Ja och sen idag har jag vaknat upp brevid denna galna, fina som inte kan låta bli att klämma på alla mina blåmärken...




Har också haft Charlies änglar maraton samt invigt julen med Sandrah. Det luktade lusse i hela ropsten så var tvungen att köpa saffransgifflar. Tycker det var passande sådär en dag efter alla helgons dag.


Sen staplade jag mig hemmåt i alla mina lager på lager och orangea mössa och kände mig perfekt klädd för novemberskiten. Nu ska jag sova gott men ensam! Gonatt. Imorgon får jag se Ida igen woopidoo och sen väntar läxorna för veckan.

RSS 2.0