Las primeras semanas de enero

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null) 

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)


Året börjar så bra! Min 10år gamla dator har fått en ny hjärna. Så nu är hon nästan som ny. Och själv känner jag mig full av liv, och det bästa av allt är att jag får utlopp för det också. Har haft så fint häng och kul utekvällar med vänner! Har verkligen pressat ut det sista av de sista veckorna i Sverige för ett tag.

Igår hade morfar 85års kalas med skaldjur och vänner hemma hos oss och idag har jag ätit min sista semla, sagt några hejdå och stängt väskorna som svämmar över...

Imorgon bär det av på mitt kanske största äventyr någonsin. 

(null)



Deciembre och framtiden

Nämen gott nytt!
 
Det är sjukt. Jag ska åka till Chile nu i slutet av januari och vandra i Patagonien med Lucas för att sedan plugga spanska i Santiago i tre månader medan han har en utbytestermin.
 
Men i december, vad hände?  Det mesta kretsade kring jobb, glöggen och Lucas. Han åkte hem till Italien den 24 och nästa gång vi ses blir i Barcelona där vi spenderar en natt för att sen ta flyget tillsammans till Santiago.
 
Idag är det prick två veckor tills jag åker från Stockholm. Från Svenska vintern mot sommaren i Chile. Jag är jättestressad. Sover dåligt, har ont i magen och får inte gjort det jag vill få gjort. Men det viktigaste är att jag iaf hela tiden går frammåt med ansökan till skolan, csn, visum, försäkring och annat viktigt. Tror jag börjar kunna slappna av med det nu. Allt bestämdes så snabbt och plötsligt och tiden bara springer. Sen är prio två spanska, försöker sitta minst en halvtimme varje dag, även om det borde vara mer, men mitt fokus flyter hela tiden iväg. Inser att jag är så bortskämd med min tid. Är så van vid att kunna göra det jag vill typ hela tiden. Det gör mig irreterad. Måste få bukt på det. Hitta min diciplin och göra mina plikter, men konsten då? Nu får jag i alla fall snart chansen att skapa mig en ny vardag för några månader i en ny stad på andra sidan jorden. Vilken prövning.
 
Jag har nästan redan svårt att minnas december, men som tur är finns det lite bildbevis på att jag levde även då, till och med skapade lite!
 
(null)
Högst uppe på listan var hawaiitröjan till glöggen, den blev klar i tid och jag är nöjd:)
 
(null)
Hann vara hemma en dag hos inger och broddera lite, detta ska bli ryggen till en sweatshirt. Vill så gärna bli klar med den innan resan!
 
(null)
En töntig julklapp till Lucas, men kunde inte låta bli.
 
(null)
Ett par babysockor i merinoull till Matteos sladdis Matilde
 
(null)
japp
 
(null)
 Sy knappar i sängen. 

(null)
 
(null)
Så bra. Vart helt tagen av dom första dvå delarna av Neapelkvartetten. Så välformulerade tankar om livet. Älskar att lyssna på andras tankar om livet påhittade och riktiga.
 
(null)
julkatt
 
(null)
 
(null)
<3
 
(null) 
 
(null)fina vänner!<3  
 
(null)
 
(null)kolla min brorsdotter och hennes farfar på juldagen! Alltså!      
 
(null)
ja, jag vet det är inte likt (än) men det är på gång i alla fall!
 
(null)
Sydde klart min kostiga tröja med hål på ryggen och slitsar i sidorna
 
(null)
resultatet av den dramatiska julaftonsmorgonen ifall någon undrade. Håller tummarna att jag inte har pajat något viktigt där inne som ska bli jobbigt i framtiden
 
(null)
Stöd
 
(null)
gömmer mina decemberfinnar
 
(null)
Detta var ju så dumt. råkade på något vis hoppa över den trejde delen och fattade inget förens jag lyssnat klart på hela den sista boken! Åh vad frustrerad jag blev... Det förstörde ju hela min upplevelse. Tänkte flera gånger att det var konstigt att dom hoppade så långt fram i tiden plötsligt...
 
(null)
En lyxbulle som jag glatt hitta i min väska kl 2 AM efter en spontan AW när jag behövde vänta en halvtimme i ropsten

(null)
En liten grej jag och Lucas har börjat med. Jag ger honom en svensk mening och han ger mig en spansk att klura ut en gång om dagen.
 
(null)Nyår på Gotland!    
 
(null)
Bergmaniaskt på något vis
 
(null)
Alltså älskade Visby. en av mina mest inspirerande platser. Nostalgi och glädjeladdad stad.
(null)
My people.
 
(null)
Aldrig för stor för tomtebloss
 
(null)
!!!
 
 
Det var det! Vi hörs någon gång i den spännande framtiden




RSS 2.0