vackra överflöd

Ge mig bara en dag till bland Sveriges runda och snälla berg. 

För aldrig känner jag mig så i kontakt med mig själv som när jag bara går och går och går i vacker rå natur.

Det är allt jag vill och inte vill. Balsam och salt i såren på samma gång. Som att gå i terapi. Tänker på hur mycket du har lärt mig om mig, dig, livet och människor. 

Jag och han sa hejdå och nu har min kropp abstinens, men den får stå ut. Jag måste göra den stark först.

Som mamma sa, två halva människor kan aldrig bli en hel.




-Waldersten




kungsleden Abisko- Nikkaluokta 17-20:e juni

Mer än 130km gick vi. På fyra dagar. 43 km den sista dagen. Jag kommer nog förmodligen aldrig gå en så lång sträcka på en dag i mitt liv igen, men om jag blir tvungen, så känns skönt att veta att jag kan bara jag vill. Allt handlar om ens mind-set.  

Vi åt pasta med tonfisk och oliver till middag, levde på nötter och bars under dagen. Satte upp tältet när vi kände oss redo för sovsäcken. Precis där vi ville fick vi bo. Solen gick aldrig ner, så vi behövde inte vara rädda för mörkret.

Jag tänkte så mycket att jag slutade tänka. Om solen sken log jag och om det regnade märkte jag det knappt. På med regnjackan bara. Inget kunde riktigt komma åt mig.

Mina hälsenor är lite trasiga och ledsna på mig nu, men det gör inget, för nu ska jag ta hand om mig. Måla tånaglarna ljusblå och vara stadstjej. Gå till jobbet och känna som om allt vara var en dröm.










































dior på v&a

Bättre sent än aldrig. Här har vi en insprationsbomb med en (hel!) del av klänningarna från diorutställningen i London. Samsungmobilkameran suger surprise surprise. 



























































































vår i London m gänget





























Insåg precis att det ganska exakt är prick en månad sedan jag fick en helg i London men dessa knoddar. En helg av att bara få göra precis allt en vill. Tyger i mängder, kvalitetstid i världens äldsta (och kvavaste?) tunnelbana kors och tvärs över hela staden. Få träffa vår fina Ellen, gå på Victora & Albert museum, på ännu en fantastisk mode utställning, och äta god mat. Kort sagt en av dom mest inspirerade helgen på år och dagar. 






majmajmaj

Game of Thrones tar slut och jag har träffat en ny bra vän, en som inte bor så långt bort heller. Som gillar naturen, mat, vin och gammal svensk musik.

Varit i London med några av dom bästa och mest inspirerande människor jag känner. 

Jag har äntligen sytt klart min kappa!!

Har även städat mina tyger i marikondo-anda. Och lagat en klänning som jag råkade klippa hål i direkt när jag sydde klart den för över ett halvår sen. 

När jag ser tillbaka på månaden såhär så inser jag att jag kanske hinner med en del ändå. Dagarna fylls inte bara av tankar på vad som ska göras. En del blir faktiskt också gjort även om det kanske inte är så mycket som man hoppas på.

Fått blommor bara sådär och hållt någon i handen tills den blivit tom på blod. Varit väldigt borta i mina tankar, men ändå lyckats leva mer i nuet än på länge.




























RSS 2.0